maandag 28 september 2020 12:26

Op het internet op zoek naar lokale rouwbegeleiding

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Asking for help Asking for help

De regen druppelt zachtjes naar beneden op ons terras. De kaarsjes in de woonkamer geven wat licht en gezelligheid op deze donkere, iets wat sombere, dag.
Met een warm dekentje over me heen zoek ik een website af. Ik zoek en zoek. Ga weer terug naar het menu. Klik op het knopje contact maar vindt opnieuw alleen telefoonnummers.

Tijdens het opzetten van mijn praktijk heb ik uren op websites van psychologen, therapeuten en andere rouwbegeleiders gekeken.
Wat vind ik mooi en wat minder? Wat wil ik uitstralen met mijn website? Welke tekst wil ik erop hebben staan? Welke contact gegevens. Maar ook: waar is het?

Ik zoek nog een keer op deze website. Ik vind het ongelofelijk dat mensen een prachtige website hebben maar ik absoluut niet kan vinden waar ze gevestigd zijn. Vanuit Hoofddorp is een website uit Maastricht best te bereiken. Maar naar een rouwbegeleider in Maastricht zou ik persoonlijk minder snel gaan. Het lijkt mij dat het fijn is voor mensen als het duidelijk is waar je zit.

Met een beetje weemoed denk ik terug aan dat dikke telefoonboek. Waarbij de inkt een klein beetje aan je vingers bleef zitten terwijl je doorbladerde tot waar je moest zijn. Vaak een groter werk dan van te voren gedacht. Maar alle lokale bedrijven waren duidelijk te vinden. 

Voor mij blijkt dat, anno 2020, toch een moeilijkere taak te zijn. Vaak verdwaal ik in de advertenties. En als ik dan op een website terecht kom, krijg ik maar moeilijk een idee of dit enigszins bij mij in de buurt is. 

Vandaar dat ik heb gekozen om dit duidelijk op mijn website te zetten.
Praktijk Deborah, rouw- en verliesbegeleiding in Hoofddorp.

Dat scheelt u een heleboel zoek werk en mij telefoontjes of berichtjes van mensen uit Maastricht 😉
Alhoewel die natuurlijk ook welkom zijn!

 

Gelezen: 97 keer Laatst aangepast op zondag 04 oktober 2020 10:50
Annemieke van Boxtel

Eigenaar van Praktijk Deborah / Rouw- en verliesbegeleiding

https://www.praktijkdeborah.nl/wie-ben-ik
Meer in deze categorie: De strijd met Google »

Laat een reactie achter